Dokumentarac “Krugovi na vodi” i nastup Zbora Praksa

502

Za 66 dana počet će 4. Fažana Media Fest čija će glavna tema biti “Žene i mediji”. U programu ovogodišnjeg festivala bit će, između ostaloga, prikazano nekoliko dokumentaraca. Među njima će biti „Krugovi na vodi” pulskog redatelja Danila Lole Ilića. Nakon projekcije filma imat ćemo razgovor s autorom te s Ednom Jurcan Strenja, voditeljicom pulskog zbora Praksa koji je ‘glavni junak’ tog dokumentarca a na kraju će zbor izvesti nekoliko kompozicija.

Tradicionalni termin, drugi tjedan rujna, u Fažani će biti ispunjen stručnim skupovima, ali i mnogim sadržajima vezanima za novinarstvo i medije koji će biti zanimljivi i široj publici kao što to i inače činimo. Festivalski program sadržavat će tematske rasprave, izložbe, projekcije filmova te scenske nastupe. Sudjelovat će mnoge poznate domaće i strane novinarke. Prateći program uključivat će i nekoliko glazbenih večeri.

4. Fažana Media Fest, međunarodni multimedijalni novinarski festival, kao i sve dosadašnje, organiziraju Centar za istraživačko novinarstvo kao glavni organizator te Općina Fažana, Turistička zajednica Fažana i udruga Informo kao suorganizatori. I ove godine imat ćemo nekoliko međunarodnih partnera.

Sve dodatne informacije možete dobiti:

na web stranici Fažana Media Festa (www.fazanamediafest.eu)

upitom elektroničkom poštom (fmf@fazanamediafest.eu)

ili telefonom (098-484-049 / 091-6642-224)