Medijski pokrovitelji 4. FMF-a

530

Imamo službenu potvrdu tko će biti medijski pokrovitelji 4. Fažana Media Festa koji će biti održan od 5. do 11. rujna 2022. godine a čija glavna tema će biti “Žene i mediji”.

Uz dosadašnje pokrovitelje – HINA-u, Nacional, 24 sata i Radio Rojc, medijski pokrovitelj ovogodišnjeg međunarodnog multimedijalnog festivala u Fažani bit će i Večernji list.

Sad već tradicionalni termin, drugi tjedan rujna, u Fažani će biti ispunjen stručnim skupovima, ali i mnogim sadržajima vezanima za novinarstvo i medije koji će biti zanimljivi i široj publici kao što to i inače činimo.

Festivalski program sadržavat će tematske rasprave, izložbe, projekcije filmova te scenske nastupe. Biti će predstavljene knjige čije su autorice novinarke. Prateći program uključivat će i tri glazbene večeri.

4. Fažana Media Fest, kao i dosadašnje, organiziraju Centar za istraživačko novinarstvo kao glavni organizator te Općina Fažana, Turistička zajednica Fažana i udruga Informo kao suorganizatori. I ove godine imat ćemo nekoliko međunarodnih partnera.

Sve dodatne informacije:

na web stranici Fažana Media Festa (www.fazanamediafest.eu)

upitom elektroničkom poštom (fmf@fazanamediafest.eu )

ili telefonom (098-484-049 / 091-6642-224)